

رگلاژ درب ضد سرقت نیز مانند اغلب وسایلی که ساخته میشود ، راه حل هایی برای مواجه با مشکل دارند که در درب های ضد سرقت هم این موضوع صدق میکند، اینگونه درب ها به خاطر ساختارشان نسبت به درب های معمولی مقاوم تر و نیز امنیت بالاتری دارد، قفل چنین درب هایی بسیار تقویت شده هستند و در صورت قفل شدن قابل باز شدن نیستند . رگلاژ و تعمیر درب ضد سرقت از مواردی است که هر ساختمانی امکان دارد به آن نیاز پیدا کند . بنابراین، در این مقاله ابتدا به اجزا و قطعات درب ضد سرقت میپردازیم سپس به مراحل تعمیر و رگلاژ درب های ضد سرقت اشاره میکنیم :
قفل درب: از اجزای مهم درب ضد سرقت قفل است، در چنین درب هایی بیشتر از قفل های هوشمند و یا الکترونیکی استفاده می شود . دوم : لولاها ، دیگر اجزای مهم درب ضد سرقت لولاها هستند ، چون لنگه دربها بر روی لولاها میچرخد ، برای همین باید وزن لنگه درب را تحمل کند . اغلب لولاهای درب های ضد سرقت از داخل و خارج پنهان هستند و به راحتی با اهرم کردن لولاها درب باز نمی شود ،بهترین حالت استفاده ۳ تایی از لولا ها و استفاده از لولای بلبرینگ دار است . زنجیر درب : این جز برای درب ضد سرقت اختیاری است، ضخامت چهارچوب : ضخامت درب های ضد سرقت باید ۱و نیم میلی متر به بالا باشد . چشمی : که لنز کوچکی است که بر روی درب کار گذاشته می شود. و در آخر باید از کیفیت دستگیره ها و ابزار یراق های استفاده شده در درب های ضد سرقت اطمینان پیدا کرد .
در اینجا مختصری از انواع درب ضد سرقت صحبت میکنیم، دربهای ضد سرقت در انواع و مدل های مختلفی ساخته میشود ، از جمله ، درب ضد سرقت چوبی، درب ضد سرقت فولادی ، درب ضد سرقت آلومینیومی ، درب ضد سرقت کامپوزیت، درب ضد سرقت پی وی سی یو و درب ضد سرقت ضد حریق .
درب های ضد سرقت بعد از مدتی و بنا به دلایلی ، نیاز به تعمیر و رگلاژ دارند،و یکی از مشکلات این گونه درب ها این است که افراد عادی نمی توانند آن را رگلاژ و تعمیر کنند وچون اینگونه درب ها پیچیدگی های خاصی دارد ، به افراد متخصص و ابزار آلات مخصوصی نیاز دارد، و در تعمیر درب ها تجربه فرد تعمیر کار نقش مهمی را ایفا میکند .تعمیر کار درب های ضد سرقت ، اطلاعات کافی در مورد تعداد لولاها و فاصله آنها باید داشته باشد تا رگلاژ چنین درب هایی تحقق یابد ، رگلاژ درب های ضد سرقت زمانی به خوبی انجام می شود که همگی قطعات به خوبی تنظیم شده باشد.
جنس لایه داخل درب های ضد سرقت از جنس فولاد است و سطح روی آن اغلب از جنس ام دی اف، فلز و شیشه و … روکش شده اند. و روکش چنین درب هایی باید بر اساس شرایط محیطی ساخته شود برای مثال در محیط هایی که رطوبت بالایی دارد، برای رویه بیرونی درب باید پوششی ضد رطوبت و ضد اسید استفاده کرد .
چنین درب هایی دارای قاب محکمی هستند که اغلب از جنس استیل و یا آهن فرفورژه که این قاب ها امنیت چنین درب هایی را نسبت به درب های معمولی بالاتر میبرد .
در این مقاله مختصری از آنچه که باید درباره درب های ضد سرقت را بدانید را ارائه کردم، و در مقاله های بعدی رگلاژ و تعمیر چنین در بهایی را به صورت کامل و یک به یک توضیح میدهم .